fashion days slovenia - only for SLO girlz :D

Sama sem danes naročila Lancaster bronzer in d&g krilce. Lancaster je znižan 50%, d&g pa 80% ! + takoj na začetku vam pri prvem nakupu podarijo bon za 8€ :DD
Več vam povem + priložim slike, ko dobim paket :)
Tukaj imate link, preko katerega se lahko prijavite v spletno trgovino :) KLIK

Evo, tole piše na njihovi spletni strani.
O FASHION DAYS
Ustanovili smo Fashion Days, ki vam prinaša kolekcije najbolj priznanih oblikovalcev v omejenih količinah in po neverjetnih cenah!
Radi imamo kakovost. Radi imamo dober okus in smo, kot vi, navdušeni nad nakupovanjem. Vemo, da si želite oblačil, v katerih boste izgledali kar najbolje in ki bodo ustrezala vašemu slogu. Zato smo skrbno izbrali znamke in oblikovalce, ki nam pripravljajo svoje kolekcije. Prav tako smo skrbno opredelili standarde o izbiri in predstavitvi, ker želimo, da uživate v ogledu predstavljenih slogov in kakovostnih fotografij. Podrobnostim posvečamo veliko pozornosti, v kar se lahko prepričate z vsakim klikom!
Radi imamo poštene cene. Želimo, da vam je razkošje na razpolago. Zato smo se potrudili in se pogajali za ugodne cene najbolj prepoznavnih znamk oblačil, obutve in dodatkov. Čas je za cenovno revolucijo in popuste od 20 pa vse tja do 80%!
Radi imamo zabavo. Radi presegamo vaša pričakovanja. Ko se nam pridružite, vam obljubljmo resnično navdušujočo izkušnjo pri nakupovanju. V naši izložbi boste našli znamke, kot so Tommy Hilfiger, Victoria's Secret, Calvin Klein, Benetton, Esprit, Levis, Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, GAP, Adidas, D&G in še mnoge druge. Modna, ekscentrična in vedno izvirna podoba!
Radi imamo naše prijatelje. Želimo, da Fashion Days postane kraj, kjer se uresničujejo vaše želje po nenavadnem, in cilj, o katerem želite pripovedovati drugim. Želimo si, da naš klub postane kraj za prijatelje. Dostop je zato mogoč le s povabilom. Tako veste, da ste del ekskluzivne družbe, ki je nastala samo za vas!
Radi imamo dogodivščine. Želimo si, da bi se v Fashion Days vračali in vsak dan odkrivali nova presenečenja, ki vam jih pripravljamo. Akcije trajajo od 3 do 5 dni, zato vas bomo obveščali, preden bodo objavljene. Zagotovite si prvo mesto v čakalni vrsti in poskrbeli bomo, da se vam bo izplačalo! Preizkusite Fashion Days!